Letom svetom životom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"Násosky a trunkeri"

No uznajte túto svätú pravdu našich materí a tie teda vedeli o živote. Okrem toho, že opitému sa nič nestane, je veľká šanca, že si poriadne precvičíte bránicu. A to nie hocijako! V prvom rade verejne priznávam, že príležitostne mi alkohol chutí. O množstve a druhu písať nebudem, nie každý deň je nedeľa a dobrá konštalácia hviezd a nechcem ohrozovať morálny vývin mládeže. Píšem to preto, aby som svoje svedomie ukľudnila, že nemôžem byť nejaká "násoska" a asociálny "trunker"- oni si tieto veci nepripustia. Aha, a aby som nezabudla- som riadny alibista...
Poznáte také tie neplánovane neplánované akcie so správnymi ľuďmi? Keď sa dohodnete na zdanlivo nevinnom stretnutí pri čaji? Najmä ak ráno zistíte, že ste počas noci prišli o peňaženku, kabát aj vlastnú hrdosť. Keď zahájite koncert skupiny "domácou" uvítačkou nenápadne prepašovanou cez miestne gorily a nakoniec idete taxíkom za 10 eur o 2 ulice ďalej bez toho, aby ste vedeli, že ste platili a čo sa dialo 2 hodiny predtým. Že oholíte kamarátovi na chate jeho skutočne mužnú hruď a on sa budí s výkrikom: "Je to pravda!". Že trávite 6,5 hodinovú cestu z Prešova intenzívnou degustáciou borovičky, aby ste mohli doslova vypadnúť k nohám výpravcovi na nástupišti v Bratislave. Poprípade 2 hodiny presviedčať istého mladíka, že sa poznáte a určite chodil na gympel kam vy. Facky na študentskej párty, zdôvodnené obhajobou cti neznámej dievčiny. Silvestrovské telefonáty najlepšej kamoške bez nulového vedomia, že voláte distingvovanej päťdesiatničke niekde zo Stropkova a spievate jej "Čo ti je*e". Filozofické debaty o tom, že pri malej potrebe v tmavom lese nepotrebujete maturitu z optiky a že liezť rebríkom do domu sa nevypláca. Minimálne zobudíte susedov, ak sa zošuchnete po tom brizolite. Malý recitál Žltej ľalie o polnoci na lavičke, žnúc potlesk miestnych okoloidúcich a bezdomovcov. Nehovoriac o jazdách na bicykli v 15-centimetrových opätkoch, namakaných choreografiách na nesmrteľnú Diridondu a pádoch na parkete, kedy náhodou chytíte nejaké cudzie ženské prsia.
Do pisateľského éteru vypúšťam dostatočne scenzurovanú koštovku z toho najlepšieho, čo sa udialo bez väčšej ujmy na majetku a zdraví(vynímajúc pečeň). Aj keď píšem pod pseudonymom, niektorí moji známi by sa tu určite našli. A potom by si našli mňa. :-D Pripomínam, že nie pri všetkých spomenutých príhodách som bola priamy účastník, ale na zmätenie čitateľa je naozaj vhodné použiť aj tie "cudzie", ale zato overené príbehy, fóry a situácie, ktoré nás zainteresovaných veľmi pobavili. :-) Takže nazdravie!

Alkohol je metla ľudstva, ale... | stály odkaz

Komentáre

  1. Lucka,
    aj ked som sa pousmiala, nie ze nie..nepi, nie je nic skaredsie ako priopita zena...
    publikované: 28.11.2011 18:45:14 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    neboj viem aj o škodlivosti tohto fenoménu... ale vďaka za radu :-)
    publikované: 28.11.2011 18:57:16 | autor: LuciaLux (e-mail, web, autorizovaný)
  3. TAK DNES
    sa náležite sa bavím, a dúfam, že po desiatej sa objaví aj necenzurovaná verzia :)
    Ja osobne si myslím (slangovo IMHO) , že dobrý titulok pôsobí ako úderník a priláka viacej zvedavých rýb, ktoré by si tento článok rozhodne zaslúžil...
    Ja by som to nazval povedzme " Násoska a trunker" :)
    publikované: 28.11.2011 21:29:29 | autor: recenzent (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014